Interieur Renovatie | TOTAALPROJECTEN KUST BRUGGE - Totaalprojecten
42
page,page-id-42,page-child,parent-pageid-28,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-2.5,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

Interieur renovatie

Interieur renovatie

Heb je een huis gekocht waarvan uw interieur gerenoveerd moet worden? Of Is het na al die jaren tijd geworden om je interieur grondig onder handen te nemen? Kom dan zeker eens langs, of contacteer TOTAALPROJECTEN KUST BRUGGE !

De interieurafdeling van TOTAALPROJECTEN KUST BRUGGE heeft een brede faam bij interieurontwerpers en -architecten. De combinatie van een breed scala aan bouwspecialismen, een technisch zeer sterke afdeling interieur- en meubelbouw en onze focus op coördinatie en kwaliteit maken dat we zelfs de meest uitdagende projecten aankunnen.

U kan een beroep doen op onze eigen interieurarchitecten of een plan van uw ontwerper naar keuze laten uitvoeren. In een eerste fase zorgen we voor een duidelijk lastenboek. Die worden uitgewerkt in een strakke uitvoeringsplanning waarbij we veel aandacht hebben voor het minimaliseren van de overlast tijdens de werken en/of de plaatsing van de meubelstukken.

Interieur Renovatie en interieur afwerken bij TOTAALPROJECTEN KUST BRUGGE - actief in Kust, Brugge, Oostende, Middelkerke, De Haan, Bredene, Jabbeke Blankenberge, Gistel, Wenduine, Oudenburg, Leffinge, Zuienkerke