Bijbouwen | TOTAALPROJECTEN KUST BRUGGE - Totaalprojecten
26
page,page-id-26,page-child,parent-pageid-7,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-2.5,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

Bijbouwen

Bijbouwen

Heb je een huis gekocht waar u graag nog een stuk had willen bijbouwen? Of hebt u na al die jaren een groter gezin gekregen, of istijd geworden om je woning grondig te verbouwen? Kom dan zeker eens langs, of contacteer TOTAALPROJECTEN KUST BRUGGE !

Je gaat starten met het bijbouwen van je huis. De juiste keuze van de partner om samen met jou de verbouwingswerken te realiseren, kan je enorm veel verbouwstress besparen.

TOTAALPROJECTEN KUST BRUGGE engageert zich om de planning en de uitvoering van het bijbouwen volledig op zich te nemen. Zo heb jij 1 aanspreekpunt voor je ideeën en zorgen wij voor de totale werfcoördinatie van A tot Z.

Daardoor slagen wij er dan ook telkens in om jou renovatieproject af te ronden binnen de afgesproken termijn. Eventueel in samenwerking met uw eigen architect.

Bijbouwen met TOTAALPROJECTEN KUST BRUGGE - actief in Kust, Brugge, Oostende, Middelkerke, De Haan, Bredene, Jabbeke Blankenberge, Gistel, Wenduine, Oudenburg, Leffinge, Zuienkerke